درباره نشریه

به منظور گسترش، پیشرد و ارتقای علمی حمل و نقل کشور و بهبود امور آموزشی و پژوهشی اساتید، دانشجویان و پژوهشگران، این نشریه با محوریت زیرساخت های حمل و نقل در کلیه مودها، شامل حمل و نقل جاده ای، حمل و نقل هوایی، حمل و نقل دریایی و حمل و نقل ریلی شروع به فعالیت نموده است.

بر اساس آیین نامه تعیین هزینه پردازش مقاله در نشریات علمی دسترسی باز وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، به منظور تامین بخشی از هزینه های مجله و بهبود اجرای فرایندهای مرتبط با مجله، مبلغ4.000.000 ریال بابت هزینه های پردازش مقاله (داوری، ویراستاری، صفحه آرایی و انتشار) از نویسندگان در صورت پذیرش نهایی مقاله دریافت می گردد.

اعتبار نشریه "مهندسی زیرساخت های حمل و نقل" در جلسه مورخ 1394/03/20 کمیسیون نشریات علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری مطرح و با اعطای اعتبار علمی-پژوهشی موافقت و طی نامه  3/18/64852 مورخ 94/04/06  به دانشگاه سمنان ابلاغ گردید.  همچنین وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به موجب قانون مطبوعات، پروانه انتشار این مجله را به شماره   93/25939  در تاریخ 1393/10/22 صادر کرده است.